Presentbutiken

IMG_0316.JPG

en mysig och hemtrevlig presentbutik

I butiken säljer vi presentartiklar, textilier, kläder, smycken och klockor. Vi har också avsatt ett litet utrymme för produkter som kryddor, sylt och marmelader, kaffe och Te, samt Choklad med mera. Flera produkter som vi säljer har antingen lokal anknytning eller så har vi någon typ av personlig relation till människorna bakom dem eller så tycker vi helt enkelt bara om sakerna själva.

hggjgghgg

Till Köket

Vi har ett litet men nogrannt urval av tallrikar, glas och andra kökstillbehör. Till exempel så har vi tallrikar och porslin från Potteryjo som är väldigt populära bland kunderna. 

 

IMG_E0409.JPG

För hemmet

Till hemmet har vi ett generöst erbjudande av olika Textilier - såsom Kuddar, Plädar, Dukar, Mattor och mera. Många av våra störst favoriter kommer från Artwood (kuddar och plädar) och Boel & Jan (mattor, kuddar, dukar, gardiner mm).

2018-08-07 12.24.26.jpg

Smycken och Klockor

I butiken hittar du också ett litet urval av smycken och klockor. Lanna klockor står för den lokala anknytningen medan de flesta smyckena kommer från ett par av Maritha's favoritmärken - Coal samt Rock of Sweden.

IMG_E0321.JPG

presentartiklar

I övrigt har vi ett litet och annorlunda utbud av olika presentartiklar. Bland annat kan du hitta olika Glas och Vaser, Ljus(-stakar) och Lyktor, olika porslinsartiklar samt ett litet utbud av kläder. Vi har som sagt var lite av varje och för olika smaker. Sist men inte minst måste varje present medföljas av ett kort från RakelRask.