Restaurangen

Restaurang, bar & Kök

Under 2018 gjorde vi en stor renovering och updatering av vårt kök vilket möjliggjort en bredare och mer varierad meny. Om du lyckas irra dig in till köket så hittar du allt om oftast Alexander framför spisen lagandes sin kända hamburgare (med baconröra och ost). Även Maritha brukar hålla till här och med sin artistiska förmåga så trollar hon fram de mest smakfulla och iögonfallande vegetariska rätter.

Se vår Meny

Veckans lunch, A la Carte med mera

Servering utomhus

Restaurang

Våra gäster uppskattar den mysiga och familjära atmosfären i restaurangen. Under sommaren så vistas de flesta kunderna också utomhus på vår stora terass, gärna avnjutandes en glass efter maten. För barnen har vi ordnat ett liten lekhörna så trötta föräldrar kan stanna lite längre tid och dricka vårt egenrostade kaffe.

Rödbetssallad

Vegetariskt

Vi serverar alltid minst en vegetariskt rätt. Ofta finns det åtminstone en sallad att välja på vilken varieras lite beroende på årstid. Vi har ofta även andra alternativ såsom västerbottenspaj, quiche lorraine, tacopaj mm (givetvis alltid hemmagjorda).

Laxsallad

Dagens Lunch

Lunchmenyn varierar från vecka till vecka. Vi försöker alltid ta fram en intressant och spännande lunchmeny för olika smaker. Vad vi älskar mest är att laga till en rätt som både är lokalt inspirerad och har varor som är inköpta i närheten.

Rökt kött med potatisgratäng

Grillat & Rökt

Under de senast åren har vi utvecklat ett starkt samarbete med Alex Sandberg från "Alltid Grillat". Tillsammans har vi tagit fram en spännande meny och ordnat flera evenemang ihop (se vår evenemangsida). Prova gärna vår Egen Varmrökta Lax eller boka in dig på ett av våra Grill-Event.

Mer bilder från restaurangen...